streda 1. apríla 2015

Veľkí herci spievajú malým deťom 1

Desať slovenských hercov – Milan Lasica, Maroš Kramár, Marián Labuda ml., Boris Farkaš, Zuzana Kronerová, Ondrej Kovaľ, Zuzana Tlučková, Soňa Norisová, František Kovár a Helena Krajčiová naspievalo spolu 20 piesní.


Kto je Sisa Michalidesová

Narodená 1983 v Bratislave, študovala na Konzervatóriu v Bratislave; herectvo, flautu, špeciálnu kompozíciu. Založila hudobné formácie Sisa´s Food (prezentácia na BJD 2003) a 3plus1 (v r. 2007 vyšlo CD s jej vlastnou jazzovou tvorbou). Účinkuje v skupinách: 3plus1, Juraj Griglák and band, Los Remedios (BJD 2005), Exfónia. Spolupracovala s Andrejom Šebanom, Oskarom Rózsom, Ivetou Bartošovou, Karolom Csinom, Zuzanou Suchánkovou, Szidi Tobiasz, Petrom Slivkom, Ľuborom Priehradníkom, Luciou Šoralovou, Robom Opatovským, Jiřím Stivínom, so skupinou Mango Molas.

Nahrala hudbu k filmu Slnečný štát s Vladom Godárom. Skomponovala hudbu k filmu Zima kúzelníkov, Sisa a Sivý holub (autobiografický dokument o Sise), scénickú hudbu k inscenáciám Malé manželské zločiny (divadlo L+S), Partybreakers, Deus ex machina (divadlo Mimo) a O psíčkoch a mačičkách (divadlo Úsmev).
Od detského veku členka divadla Úsmev. Ako herečka sa predstavila aj v divadelnej inscenácii Funebrák (v réžii Patrika Lančariča).

Kúpiť: Veľkí herci spievajú malým deťom 1

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára